Beneficiati chiar acum de efectele terapeutice ale unei saline, relaxandu-va!

• Salina Hipocrat este  locul ideal de relaxare, oferind in acelasi timp conditii optime de salinoterapie

Amenajata pe o suprafata  de 120m si construita din blocuri de sare naturala neprelucrata, precum si din renumita sare de Himalaya. Salina Hipocrat va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un ambient placut si linistit, totodata beneficiind atat dvs cat si copiii dvs de terapie  pt sistemul respirator si cel imunitar.

Sarea de Himalaya este considerata cea mai pura si sanatoasa sare de pe planeta .

Cand inspiram aceasta sare combatem efectele negative ale mediului inconjurator cum ar fi poluarea sau viata stresanta de zi cu zi.

Pentru a va petrece timpul intr-un mod cat mai confortabil, salina noastra va  pune la dispozitie jocuri de relaxare, internet wireless, dar si un spatiu special amenajat pentru copii ( jocuri, planse de colorat etc).

Salinoterapia este recunoscuta pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului uman si in special asupra aparatului respirator. Aerul bogat in saruri minerale, contribuie la eliminarea secretiilor sinusale si ale cailor respiratorii, oprind dezvoltarea altor infectii, efectele curative persistand timp indelungat.

Salina artificiala devine o solutie din ce in ce mai accesata de oameni, in combaterea diverselor probleme de sanatate. Administrarea medicamentelor incepe sa se faca mai rar, iar oamenii  isi rezolva afectiunile prin terapii naturale oferite de saline. Se pare ca acestea alunga mai multe probleme pe termen mai lung, avantaj major in comparatie cu medicamentele care au efecte de scurta durata.

Ce tip de afectiuni trateaza o salina artificiala?

Intr-o salina artificiala intra oameni, care fac parte din toate categoriile de varsta, inclusiv copii. Ei viziteaza salina pentru a preveni sau combate anumite boli. Prin inhalarea de aerosoli salini sunt tratate afectiuni respiratorii usoare, dar si avansate – cum este astmul bronsic.

Iata cateva indicatii terapeutice:

-boli respiratorii cronice ( astm, bronsita cronica etc)

-amigdalita cronica

-otite, sinuzite, faringite, laringite

-rinita sau alte alergii cu simptome respiratorii

-tuse provocata de fumat

-infectii respiratorii

-pneumonii

-oboseala cronica, rezistenta scazuta la stres,

-insomnie

-depresie

apnee (  sforait)

Oamenii prefera un tratament la salina in schimbul medicamentelor

Daca pana acum, o raceala banala era sufocata imediat cu ajutorul antibioticelor, astazi exista mai multa precautie in ceea ce priveste administrarea de medicamente. Datorita usurintei cu care s-au prescris anumite medicamente puternice, oamenii au devenit mai retinuti si au inceput sa caute solutii noi. Le-au gasit in terapiile naturale. Mersul la salina este o terapie moderna si naturala care previne imbolnavirea si administrarea medicamentelor.

Salina artificiala combate usor stresul si anxietatea  prin inhalarea de aerosoli salini, cu care aceasta este dotata. Aerosolii sunt particule minerale fine gasite in peretii salinelor, ce sunt recomandate in minimum  doua cure de cate 10 -12 sedinte anual. Respectandu-se aceste indicatii, tratamentul pentru stres sau alte tulburari este mai eficient, iar rezultatele sunt vizibile pe termen mai indelungat.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *